Alginați și sisteme de alginați

Mixuri, marinade uscate și marinade lichide,mixuri funcționale, caragenani, proteine animale și vegetale, adjuvanți tehnologici, alginați, fosfați, antioxidanți și conservanți, extracte de condimente, enzime funcționale, arome, coloranți, culturi starter, produse panate, așchii de lemn.

Inapoi
gelplus-fat-1022

GELPLUS FAT 1022

1: 10: 22 (mix: slănină: apă)

Emulgator special pentru emulsie de slănină

gelplus-fat-1015

GELPLUS FAT 1015

1: 10: 15 (mix: slănină: apă)

Emulgator special pentru emulsie de slănină

gelplus-51

GELPLUS 51

Sistem funcţional cu alginat de sodiu cu ajutorul căruia se creează un gel rezistent, ce poate fi folosit ca înlocuitor de slănină

gelplus-51-pf

GELPLUS 51 PF

1:25:25 (mix: carne: apă)

Sistem funcţional cu alginat de sodiu pentru pregătirea cărnii restructurate din porc, vită sau pui

gelplus-meat-100

GELPLUS MEAT 100

1:6 cu apă rece

Emulgator pentru industria cărnii, fără soia recomandat pentru obținerea unui gel colorat, termorezistent

gelplus-meat-200

GELPLUS MEAT 200

1:6 cu apă rece

Emulgator pentru industria cărnii, fără soia recomandat pentru obținerea unui gel colorat, termorezistent

gelplus-beef-55

GELPLUS BEEF 55

Sistem funcţional cu alginat de sodiu cu ajutorul căruia se creează un gel rezistent din seu de vită

Pentru mai multe informații despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Contact