Istoric
-
-
- Supremia Grup devine parte a grupului Solina
-
- Debut proiect „Construire Supremia Innovation Center”
- Supremia devine distribuitor unic în România a produselor VF VERPACKUNGEN
- Levente Hugo Bara reprezintă România la ”EY World Entrepreneur Of The Year 2016”
- Câștigarea Premiului de Excelență în Strategia de Resurse Umane
-
- Achiziția companiei daneze Tamaco Trading
- Levente Hugo Bara, antreprenorul anului 2015 în România
- Obținerea certificării ISO 14001 și ISO 18001
- Câștigarea premiului KAIZEN pentru România
- Crearea diviziei Fine Food Supremia
-
- Obținerea certificării BRC (British Retail Consortium)
- Obținerea certificării KOSHER
-
- Inaugurarea magazinului Povești cu Condimente Cluj
- Semnarea contractului cu clientul cu nr. 2000
- Prima participare pentru premiul Kaizen
-
- Supremia devine distribuitor oficial Viscofan
- Supremia devine benchmark în industria alimentară pentru implementarea SM KAIZEN
- Inaugurarea magazinului de prezentare Alba Iulia
- Obținerea certificării HALAL
-
- 22 Ianuarie 2011 Inaugurarea noului sediu din Alba Iulia
- Începe implementarea SM KAIZEN și dezvoltarea SMS
- Echipa Supremia depășește 200 de membri
- Crearea diviziei HORECA
-
- Cifra de afaceri depășește 20 mil. Euro
- Încep lucrările la fabrica din Alba Iulia
-
- Echipa Supremia are peste 100 de membri
-
- Primul contract de export
- Crearea diviziei Food
- Cifra de afaceri depășește 10 mil. euro
-
- Obținerea certificării ISO 22000
-
- Inaugurarea fabricii din Sântimbru
-
- Înregistrarea mărcii Supremia
- Cifra de afaceri depășește 1 mil. euro
-
- Începe producția de mixuri
-
- 22 ianuarie 2001 emiterea primei facturi