Debut în carieră

Este o inițiativă Solina Romania menită să identifice și să dezvolte tineri talentați și motivați, pe care să îi familiarizeze cu cultura companiei, în vederea angajării. 

Proiectul nostru este destinat tinerilor studenți și absolvenți interesați de o carieră de success în industria alimentară.

Debut în Carieră a demarat în 2013 și se desfășoară anual, cu implicarea partenerilor de la Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Universitatea Dunărea de Jos Galați – USAMV Cluj  – USAMVBT Timișoara – UAB Alba Iulia.

Din 2013, de la lansare, și până acum zeci de studenți și-au desăvârșit pregătirea teoretică cu stagii practice desfășurate la Solina Romania. Cei mai merituoși dintre ei au devenit în timp colegii noștri!

În 2017,  12  studenți și absolvenți au lucrat pe teme specifice de industrie alimentară alături de profesorii din facultate și alături de mentorii de la Solina Romania. Astfel, studenții au reușit să ducă la bun sfărșit proiectul alocat. Ei au fost conștiincioși și au dat dovadă de maturitate în orele de muncă depuse în departament, așa că rezultatele nu au întârziat să apară.

Felicitări câștigătorilor: Bagiu Oana, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia- departamentul Laborator, Olaru Denisa și Tițescu Florin, Universitatea de Ștințe Agricole și Medicină Veterinară, Cluj Napoca și Universitatea Lucian Blaga, Sibiu – departamentul RD și Timiș Maria, Universitatea de Ștințe Agricole și Medicină Veterinară, Cluj Napoca- departamentul Calitate.

Solina Romania chiar poate fi ingredientul performanței tale! Tu ce departament vrei să condimentezi?