Cum poți aplica?

Dacă dorești să dai startul călătoriei către o carieră de succes, trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli și să te încadrezi în termene.

Calendarul aplicantului:

1. Exprimarea intenției de participare în perioada 01.03 - 31.03.2019

2. Selecția studenților în perioada 01.04 - 12.04.2019

3. Perioada de practică în perioada iulie - august 2019

4. Evaluare practicanți în septembrie 2019

Cum poți participa? Simplu

1. Exprimarea intenției de participare prin crearea unui eseu motivațional care să cuprindă motivul aplicației, tema aleasă și departamentul dorit până în data de 31.03.2019.

2. Susținerea oferită de către fiecare profesor pentru toți studenții debutanți până în 31.03.2019.

3. Confirmarea candidaților și oferirea de feed-back studenților respinși până în 12.04.2019.

4. Repartizarea studenților admiși pe teme și departamente până în 01.06.2019.

5. START Debut în carieră în perioada iulie-august 2019.

Teme propuse:

DEPARTAMENTE   TEME PROPUSE

Laborator 

 

  1. Validarea unei metode de analiză. Demonstrarea criteriilor de performanță pentru metoda de determinare a substanțelor grase dintr-un produs alimentar.
  2. Asigurarea calității rezultatelor încercărilor într-un laborator de analize fizico-chimic. 
  3. Tehnici rapide de analiză microbiologică a bacteriilor din genul Salmonella și Listeria monocytogenes.

Calitate

 

  1. Rolul departamentului Calitate în asigurarea calității constante a produselor, proceselor și serviciilor.
  2. Certificarea unui sistem al managementului calității integrat.
  3. Metode de tratare a unei reclamații de la client – modalitate de analiză reclamație de la client extern și enunțare răspuns pentru reclamația primită.

Cercetare și Dezvoltare

 

  1. Obținerea unei șunci din carne de pasăre cu extensie 30%, în membrană de poliamidă, soluție clean-label.
  2. Reducerea cu 30% a conținutului de sare din produsele din carne, cu păstrarea termenului de valabilitate inițial.
  3. Obținere de crenvurști free E number.

Teme de inovație

Cercetare și Dezvoltare

  1. Activitatea antimicrobiană/bacteriostatică a uleiurilor esențiale. Identificarea moleculelor care dau acest efect, fără a influența considerabil gustul produselor.
  2. Emulgatori naturali, maioneza clean-label.
  3. Coloranți naturali roșii- crearea de matrici în care să își păstreze nuanța, funcție de ph și temperatură.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficii?

  • Cazare – datorita posibilitățiilor limitate de cazare în Alba Iulia, intervalul diponibil în cadrul căminelor de studenți este în perioada iulie- august 2019
  •  Transport 100% decontat
  •  Oferirea a 2 mese / zi
  •  Premierea celei mai bune lucrări din fiecare departament implicat