Ziua Universală a Iei

Ziua Universală a iei, sărbătorită în data de 24 iunie, ca urmare a unei inițiative Facebook are drept scop salvarea patrimoniului cultural, în special a costumului popular. Astfel, elementul de grație al costumului popular, Ia românească, marcată de multiplele culori și de diversitatea modelelor cu puternice accente românești, devine simbolul unei întregi culturi.

Companie cu capital integral românesc Supremia Grup se dedică în totalitate păstrării valorilor, ea însăși fiind promotoare  a unor importante valori precum: încredere, prosperitate comună, dezvoltarea oamenilor, excelență sau îmbunătățire continuă.

Ziua Universală a Iei a fost sărbătorită și în cadrul companiei, o mare parte din angajați derulându-și tipicele activități corporatiste în bluze tradiționale, cu modele și ornamentale specifice zonei populare a Transilvaniei.

Astfel, pauza de prânz a fost marcată de o horă imensă pe pajiștea companiei, care a valorificat la maxim potențialul spiritualității românești cu valoriile sale amprentate prin existența costumelor populare purtătoare de tradiție și istorie.

Angajații companiei, au fost mai mult decât deschiși ideii de a valorifica tradiția populară, imortalizând momentul printr-o multitudine de fotografii, zâmbete și bună-dispoziție.