SupremiaGrup – distribuitor exclusiv al produselor VF Verpackungen în România

Asigurarea de produse care se definesc prin caracteristici precum: siguranța alimentară, protecție și calitate la cele mai înalte standarde, reprezintă una dintre preocupările constante ale companiei Supremia Grup.

Din grija permanentă pentru satisfacția consumatorului, Supremia Grup anunță cu mândrie noul statut de distribuitor exclusiv în România, al produselor companiilor VF Verpackungen și Niederwieser.

Istoria de succes a grupului Niederwieser, pornește în anul 1952 o dată cu distribuirea de aparate de prelucrare a cărnii, experiența vastă în acest sens, fiind rampa de lansare a unui întreg sistem revoluționar de ambalare a produselor. Grație gamei largi de produse, a rapidității de procesare a acestora și a calității la cele mai înalte standarde, compania Niederwieser reprezintă  un adevărat specialist al ambalării aplicațiilor și produselor specifice industriei alimentare. În acest sens, cea mai importantă piață este reprezentată de Italia, Germania, Franța, Spania și Scandinavia biroul central fiind localizat în San Giacomo di Laives Italia, iar locația companiei subsidiare Verpackungen se află în Salzburg, Germania.

Fondată în anul 1997, în Kempten Germania, compania Verpackungen are 137 de angajați, cu o productivitate care se reflectă în special în capacitatea de 37.500 de tone de ambalaje/an având la bază o vastă experiență, care conferă produselor o înaltă calitate atestată prin certificări importante precum BRC și ISO50001. De altfel, responsabilitatea față de consumator reprezintă promisiunea oferită prin fiecare produs Verpackungen sau Niederwieser, iar controlul conformității nu este o simplă analiză ci un amplu proces care include: analiza documentației, control al igienei și calității, sau analiza pericolului și a valoriilor de risc a produselor finite în urma ambalării.

De altfel, compania Verpackungen revoluționează piața existentă a ambalajelor alimentare, prin lansarea unei noi generații de folii de împachetat în 11 straturi asigurând calitate la cele mai înalte standarde. Tehnologia avansată, în 11 straturi, se bazează pe o materie primă de calitate, care oferă multiple avantaje consumatorului, adaptându-se în permanență trend-urilor existente la nivelul pieței actuale a industriei alimentare precum: ambalarea în condiții de siguranță a produselor semi-preparate, pasteurizarea realizată la o presiune înaltă, soluțiile de împachetare în vid precum și ambalarea produselor congelate. În această manieră, materialul din care foliile sunt realizate, se bucură de o reducere revoluționară a grosimii cu până la 20%,  asigurând pierderi considerabil reduse de vid și inovând în același timp, la nivelul tehnologiei clasice de ambalare, existente.

Gama de produse, marcă a Verpackungen, AMILEN FILMS reprezintă rezultatul unui lanț de producție al cărui procese se derulează în condiții moderne și de siguranță și se adresează în special industriei alimentare: industriei cărnii, cârnaților, brânzei, sau peștelui. Pe de altă parte produsele de tipul MED sau TECH se adresează unei game largi de produse din piața non-food.

Astfel, gama AMILEN FILMS cuprinde următoarele produse:

 • AMILEN ML - film PA/PE pentru termoformare/acoperire: AMILEN ML PLUS - film PA/PE pentru termoformare/acoperire (conținut 40% PA );
 • AMILEN MLX - film PA/PE pentru termoformare/acoperire cu strat EVOH (PA/EVOH/PE);
 • AMILEN MLX PLUS - film PA/PE pentru termoformare/acoperire cu strat EVOH (PA/EVOH/PE)
 • ținut 40% PA);
 • AMILEN HT  – film PA/PE pentru termoformare cu strat exterior PP (PP/PA/PE )
 • AMILEN HTX – film PA/PE pentru termoformare cu strat exterior PP și strat EVOH (PP/PA/EVOH/PE )

De altfel, VF Verpackungen se adresează mai multor industrii precum: industria alimentară, medicală, farmaceutică și tehnică. În acest sens, calitatea constantă, flexibilitatea și costurile reduse sunt caracteristicile definitorii ale noului sistem de ambalare, care utilizează tehnologia inovatoare de extrudare.

Filozofia corporatistă, care constituie fundamentul sistemului de producție, este reprezentată de orientarea către satisfacția clientului, pentru a asigura trasabilitatea tuturor produselor. În acest sens, produsele se remarcă în cadrul pieței prin intermediul calității înalte a materialelor utilizate în realizarea lor precum: poliamidă și polietilenă.

Supremația filmelor produse este garantată prin procedurile avansate de monitorizare, iar din dorința de a asigura produse de calitate Supremia Grup recomandă cu încredere gama de produse Verpackungen care vine  în întâmpinarea nevoii consumatorului de a obține avantaje și proprietăți extraordinare în industria de ambalare alimentară.

Avantaje:

 • Transparență și luciozitate
 • Rezistența la străpungere
 • Excelente proprietăți de barieră
 • Excelente proprietăți mecanice
 • Excelente proprietăți de lipire
 • Sustenabilitate
 • Rezistența la temperaturi înalte

Gama de produse:

 • AMILENFLEX: filme de acoperire si termoformare
 • AMILENVAC: pungi vid
 • AMILENMED: filme pentru industria medicala si farmaceutica
 • AMILENTECH: filme tehnice