12 Jun 2017

Supremia Barbecue

Supremia Barbecue

Eveniment intern cu tradiție pentru cultura organizațională a companiei Supremia Grup, destinat în exclusivitate angajaților, Supremia Barbecue are scopul de a genera relații durabile     inter-departamentale și de a crește gradul de satisfacție și motivație a acestora.

În data de 10 iunie 2017, în mijlocul naturii, într-un cadru armonios, cu o vedere superbă, aer proaspăt și vegetație abundentă, a fost organizat marele eveniment, fiecare grup de invitați selectându-și filigoria preferată, împodobită cu amintiri ale anilor ce au trecut.

Programul evenimentului a fost destinat în prima parte a zilei copiilor, iar în cea de a doua parte adulților fiind asezonat cu clipe unice în care veselia a fost la cote maxime.

Momentul copiiilor s-a individualizat prin tematica ”Super-eroi” fiecare identificându-se cu personajul preferat. De asemenea, copiii au avut parte și de o serie de activități interactive precum: vânătoarea de comori, jocul cu lingura și mingea, concursul de făcut baloane de săpun sau chiar marea paradă a personajelor în cadrul căreia fiecare a îmbrăcat costumul de super-erou, a fost pictat și transpus automat în lumea ”basmelor” citite adesea de părinți.

Cea de a doua parte a zilei a fost rezervată prieteniei. Astfel, angajații s-au bucurat de un grătar savuros, preparat prin rețeta gustului inedit deținută doar de către Supremia Grup, au dansat, au cules amintiri și s-au bucurat de concursurile distractive pregătite. În acest sens, invitații au luptat pentru titlul de ”Masterchef Supremia 2017” preparând marinada perfectă, au vânat marea comoară punându-și în acțiune talentul de exploratori și au sărbătorit apartenența la marea familie Supremia.

Despre 10 iunie 2017 s-ar putea scrie rânduri nesfârșite și povești interminabile, însă emoțiile pozitive, atmosfera, zâmbetele, bucuria, entuziasmul și starea de bine a invitaților sunt cea mai bună mărturie a unui eveniment cu adevărat de success.