Soluția completă a unui grătar savuros

Lider al pieței de ingrediente  alimentare din România,  cu o vastă tradiție în oferirea de soluții complete pentru industria alimentară, prin permanenta îmbunătățire și inovație a produselor și serviciilor oferite, Supremia Grup a identificat soluțiile celor mai savuroase grătare, elaborând astfel  gama de marinade ready-to-use  pe bază de ulei vegetal.

Preparat culinar gustos, încă din cele mai indepărtate timpuri, grătarul rămâne o adevarată tradiție a poporului român, datorită caracteristicilor specifie ale acestuia, precum gustul savuros si aromat, alături de aspectul plăcut pe care carnea îl dobândește în urma preparării pe foc.

Ingredientele rețetei  grătarului perfect propuse de Supremia Grup  sunt reprezentate de: condimentele aromate, provenite din toate colțurile lumii, , aparatura performantă, expertiza personalului bine-pregătit  alături de pasiunea interminabilă pentru tot ceea ce înseamnă  industria alimentară.

Gama de marinade, vine în întâmpinarea nevoiilor deja existente pe piața ingredientelor alimentare, reprezentate de dorința consumatorului de a obține un produs de grătar aromat, suculent și cu o frăgezime aparte. Ei bine, marinadele lichide intră în categoria marinadelor umede, ready-to-use, facilitând procesul de pregătire al cărnii pentru grătar,  inovând în egală măsură la nivelul gustului și al aspectului produsului finit.

Îmbinând  condimente aromate precum chilly, ceapă, busuioc, coriandru, muștar, piper, paprika, usturoi etc, marinadele lichide transpun prin gustul specific  savoarea gastronomiei  internationale  deoarece conțin elemente ale bucătăriei  franceze, balcanice, mexicane, ucrainiene, africane sau chiar indiene prin aromatul curry.

Spre deosebire de alte ingrediente alimentare, destinate preparării cărnii, gama de marinade lichide nu conține potențator de gust MSG, este destinată  oricarui tip de carne iar dozajul este cuprins intre 80-150g/kg de carne,  ceea ce îi conferă și avantajul de a fi economice.

Gama de marinade lichide, este ambalată în ambalaje de 10 kg, fiind livrată în forma finală ready-to-use, cu un termen de valabilitate de 4 luni în condițiile depozitării acestora în loc răcoros, ferit de lumină și caldură excesivă, la temperaturi de maxim 15 grade Celsius.

În urma unei vaste experiențe și a  implementării  cu success a unor soluții complete pentru domeniul industriei alimentare, Supremia Grup recomandă  gama de marinade lichide tuturor consumatorilor care își doresc  un produs savuros, fraged și cu aspect plăcut și proaspăt.