Sediu Central: Str. Blajului, Nr.244 C, Santimbru, judetul Alba, 517675, Romania
Home Ultimele noutăţi Solina Romania se întoarce pe piața ingredientelor alimentare din Romania și Europa de Est

Solina Romania se întoarce pe piața ingredientelor alimentare din Romania și Europa de Est

Solina Romania se întoarce pe piața ingredientelor alimentare din Romania și Europa de Est

Prosperitatea comună reprezintă una dintre valorile definitorii ale companiei Solina Romania, fiind cel mai puternic resimțită în aceste zile de revenire în urma incidentului din 2 Februarie. Așadar, povestea de succes merge mai departe, iar Solina Romania se întoarce în piața ingredientelor alimentare din Romania, prin realizarea primelor livrări, începând cu săptămâna precedentă.

Grație grupului Solina, a fost posibilă continuitatea activităților de producție în cadrul filialelor din Belgia, unde se produc 80-100 de tone / săptămână, Franța - 50 de tone de marfă / săptămână și Estonia - 8-10 tone de marfă / zi, special creată pentru Romania.

De asemenea, la Sântimbru s-a finalizat proiectul de renovare a birourilor de Cercetare-Dezvoltare și stația pilot, în curând fiind posibilă dezvoltarea și testarea de noi produse inovative.

Totodată, am început activitățile de aprovizionare ale noului depozit, localizat în Alba Iulia, unde se descarcă zilnic tone de marfă, o parte din aceasta fiind deja livrată către clienți cheie ai companiei noastre.

În acest fel, este posibilă livrarea comenzilor necesare portofoliului de clienți și continuitatea business-ului pe piața ingredientelor alimentare din Romania și Europa de Est.

Dorim să mulțumim tuturor clienților și partenerilor pentru răbdarea și înțelegerea transmisă în această perioadă critică, suportul acestora fiind motivația zilnică de a deveni o mai bună versiune a noastră.

Solina Romania, împreună creăm povești de succes!