Solina Romania la Expo GastroPan 2018

În perioada 19-22 aprilie 2018, industria alimentară a fost marcată de derularea celui mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală şi de Sud-Est. Aflat la cea de a 10-a ediție, GastroPan a reunit producători, comercianți și factori decizionali din industrii alături de 150 de expozanți cu produse și servicii de profil. Tematica evenimentului din acest an a fost Marea Unire, produsele pregătite în cadrul concursurilor având specific românesc.

Anul acesta, Solina Romania a fost prezentă în cadrul expoziției GastroPan cu două standuri. Ne-am propus să arătăm know-how-ul si calitatea produselor noastre prin prezentarea de soluții inovative și variate destinate atât panificației, patiseriei și cofetăriei cât și domeniului HoReCa.

Standul Food Solina Romania cu o suprafata de 48 m2, a fost special amenajat pentru nevoile vizitatorilor. O mare parte din spațiu a fost destinat discuțiilor și degustărilor de produse iar o altă parte inginerilor tehnologi care au produs în stand cele mai savuroase și îmbietoare produse de panificație.  

Pâini lipsite de E-uri și amelioratori, având gust tradițional, brioșe sărate, cozonaci cu miez pufos, umpluturi gustoase cu aderență crescută, produse dulci sau biscuiți digestivi sunt câteva dintre produsele create și prezentate de către specialiștii Solina Romania.

Vizitatorii prezenți în stand, au beneficiat de know-how-ul inginerilor de vânzări, care au oferit soluții personalizate, adaptate nevoilor clienților și potențialilor clienți. Elementul de noutate a fost lansarea brand-ului Prospera Pan - bucurie la fiecare masă! ProsperaPan oferă soluții complete pentru pâine cu fibre, pâine cu semințe și pâine cu fulgi de secară și ovăz, intr-un ambalaj atractiv, de calitate, menit să atragă atenția la raft.

”Participarea de anul acesta a fost de un real succes. Elementele de interes au fost pâinile fără E-uri ProsperaPan cu ambalaje dedicate și  premixurile pentru brioșele sărate. Au fost preparate mai mult decât interesante pentru producătorii din panificație și patiserie. Suntem încrezători că vom avea rezultate bune și parteneriate favorabile”  – Manager Vânzări Divizia Food

În sala 4, în cadrul standului Solina Romania destinat industriei HoReCa, vizitatorii s-au bucurat de un show culinar inedit susținut de bucătarii Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, care au valorificat la maximum potențialul produselor Apollo, Gusticus și Cap Traiteur în preparate savuroase precum supe cremă, burgeri gustoși, costițe de porc și aripioare de pui la grătar, sau mușchiuleț de vită.

Vizitatorii au savurat produsele pregătite, fiind atrași de plating-urile frumoase, de aromele diversificate și de gustul desăvârșit al mâncării care a avut ca și bază sosurile, marinadele și condimentele din gama dedicată specialiștilor industriei HoReCa.

”Show-urile culinare pregătite în parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism au fost pe gustul vizitatorilor din cadrul expoziției. Am reușit să atragem vizitatori atât din domeniul HoReCa cât și din domenii conexe, care s-au delectat cu preparatele noastre și au fost extrem de interesați de soluțiile Solina Romania pe care le-am prezentat.” - Manager Vânzări Divizia Fine Food

Entuziasmul specialiștilor, produsele inovatoare și satisfacția consumatorilor ne-au ajutat sa creăm împreună noi povești de succes.