Seminarii Food Service

Solina Romania oferă partenerilor săi soluții:

  • Ca organizație "orientată spre client", Solina România oferă consiliere și metodologie cu o echipă integrată "client + Solina"
  • Ca expert în industria alimentară, Solina Romania lucrează pentru a răspunde așteptărilor clienților

Astfel, au fost organizate Seminariile Food Service. Acestea au avut scopul de a prezenta partenerilor noștri noi oportunități de a-și dezvolta business-ul în linie cu trend-urile pieței.

Prin intermediul seminariilor ne-am propus să creștem și conștientizarea  în ceea ce privește soluțiile destinate industriei HoReCa, soluții care asigură obținerea unor produse de calitate, sănătoase, cu un aspect și gust îmbietor. Prezentând soluțiile prin intermediul unui show culinar, am reușit să exemplificăm modul de utilizare al ingredientelor alimentare, de gust&aspect, în rețete de produse finite.

Cele trei sesiuni de seminarii, destinate industriei HoReCa, au reunit clienți din cele trei regiuni ale țării: Transilvania, Muntenia și Moldova. Tema abordată a fost „Soluții Inovative în industria Food Service”.

Punctul culminant al seminariilor au fost demonstrațiile realizate de președintele Asociației Naționale de Bucătari, Ștefan Bercea, care a transformat produsele marca Gusticus și Apollo în delicii culinare speciale precum:

  • Supă cremă de pui cu bază pentru mâncăruri Apollo
  • Supă cremă de legume cu baza pentru mancaruri Apollo
  • Mușchiuleț de vită, marinat cu Steak Marinade Gusticus
  • Paste cu Sos Carbonara Gusticus
  • Mușchiuleț de porc cu Sos de Piper verde Gusticus
  • Creveți cu Apollo Piri Piri Sauce
  • Carpaccio de vită cu Apollo Wasabi Soya Glaze

Atmosfera prietenoasă și deschiderea participanților au generat socializarea în vederea dezvoltării de parteneriate durabile precum și împărtășirea de soluții, idei și informații din domeniul industriei alimentare.

Creăm soluții pentru alimentele de mâine!