Gusticus - Ingredientul perfect al bucătarului iscusit!

Cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România, Supremia Grup, își extinde portofoliul de produse oferind soluții complete destinate segmentului HoReCa Fine Dining.

În urma prospectării pieței și a investigării dorințelor experților în gastronomie, Supremia Grup lansează Gusticus. Un brand premium destinat tuturor de la bucătari profesioniști la amatori. Acest brand vine în ajutorul bucătarilor pentru a eficientiza procesul de pregătire a preparatelor la parametrii excelenți de calitate și timp.

Din punct de vedere al trend-urilor 2017, anul mâncărurilor autentice, se remarcă prin apariția fenomenului de „world cuisine”, care reprezintă o fuziune între preparatele etnice și elemente tradiționale sau moderne, consumatorii finali căutând în permanență gusturi noi. Raportându-se la trendurile existente, produsele Gusticus, potențează preparatele culinare prin intermediul unei game largi de gusturi de la savori clasice dulci, picante sau condimentate până la cele exotice care transpun specificul gastronomic al mariilor bucătării ale lumii.

Înalta calitate precum și gama largă de utilizare reprezintă coordonatele fundamentale ale brand-ului Gusticus. Garanția calității fiecărui produs este oferită prin intermediul expertizei specialiștilor în domeniul industriei alimentare, care dețin know-how-ul creării ingredientelor generatoare de gust plin și texturi variate, îmbinându-se cu tehnologii avansate de termosterilizare, măcinare criogenică, mixare și ambalare.

Ambalate în recipiente speciale, cu închidere ermetică, menite să păstreze intactă aroma intensă a ingredientelor, produsele Gusticus reprezintă secretul gustului puternic. Forma practică a recipientelor oferă vizibilitate ingredientelor și păstrarea produselor proapsete. Capacul extrem de ușor de utilizat, sigilează produsul, astfel evitând modificări nedorite ale aspectului, aromei, mirosului și texturii produselor.

Produsele Gusticus, vin în ambalaje de 900 ml și 1800 ml, adaptându-se nevoilor consumatorilor. Sistemul de închidere ermetică și forma pătrată, ușor de mânuit eficietizeaza procesul de gătit, acestea integrându-se cu ușurință în decorul fiecărei bucătării, utilizarea lor fiind simplă și facilă.

Etichetele speciale, oferă informații esențiale și utile referitoare la proveniența produselor, calitatea acestora precum și la destinația de utilizare a acestora în preparate variate.

Gusticus oferă o gamă largă și complexă de produse de tip convenience alcătuită din condimente și semipreparate precum marinade pentru carne, mixuri pentru mâncăruri și baze pentru sosuri pentru toți adepții experiențelor fine dining.

Categoria condimentelor speciale din gama Gusticus, termosterilizate, transpun prin savoare  exotismul specific țărilor de proveniență, potețând gustul preparatelor culinare cu savori dulci, amare, sărate, sau  accente trandiționale. Acestea provin din țări precum: Polonia, Egipt, Vietnam, Indonezia, India, Turcia, România, Guatemala și multe altele. Puteți alege dintr-o varietate de condimente, atent selecționate precum anason, chilli, sare de himalaya, boia, oregano, rozmarin, nucșoară, mace, măghiran, piper etc.

Oferta variată de mixuri imprimă asupra preparatelor accentele culinare ale gastronomiei italienești, franțuzești sau orientale cu gusturi intense și aspect delicios oferind felurilor principale, cărnii sau supelor culturalismul țărilor de proveniență. 

Marinadele Gusticus învăluie preparatele speciale pe bază de carne sau paste într-un gust unic, intens-aromat. Gustul preparatelor pe bază de carne albă poate fi potențat folosind Cajun Marinade, Pui Marinade sau Fish Marinade, iar pentru carnea roșie sunt destinate produsele Spicy Marinade, Steak Marinade sau Lamb Marinade garantând succesul fiecărei rețete.

Finețea gustului, este dată de sosurile Gusticus. De la paste, la mâncăruri orientale sau baze pentru preparate sofisticate Gusticus pune la dispoziție produse premium cu accente internaționale precum: Sos Carbonara, Sos Chinezesc, Sos Piper Verde, Sos Lemon Butter, Sos Olandez, Sos Bechamel, Sos Demi Glace, Sos Brun Spaniol.

Dacă doriți să aduceți savoarea în bucătăria propriului restaurant si nu numai, prin gama noastră complexă de ingrediente culinare, vă stăm la dispoziție.  Ne puteti contacta pe adresa de mail office@gusticus.ro sau pe formularul de contact al site-ului www.supremia.eu, pentru comenzi și mai multe informații.

Gusticus, ingredientul perfect al bucătarului iscusit!

Catalog de prezentare aici