28 Mar 2017

GastroPan 2017

GastroPan 2017

O doză considerabilă de inovație, performanță și calitate la superlativ au fost ingredientele de succes ale companiei Supremia Grup în cadrul Gastropan 2017. Prin participarea la această expoziție internațională, dedicată industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, am reușit să dovedim, din nou, că avem oameni talentați, dedicați, care ne reprezintă cu succes produsele și business-ul.  

Stand-ul Supremia Grup s-a individualizat prin simplitatea design-ului și a bunului gust, evidențiind produsele vedetă ale standului. Prospera Pan și Integra Pan, produse prezentate în cadrul panourilor luminoase dar și live, au fost pe măsura așteptărilor.

Fiecare vizitator al stand-ului a dobândit valențele unui adevărat oaspete delectându-se cu produse variate de panificație, proaspăt-scoase din cuptor, pregătite cu îndemânare și talent de colegii demonstratori.

Un element aparte și de noutate au fost produselor premium Gusticus, dedicate zonei HoReCa. De altfel, într-un alt colț al expoziției, învăluit în mirosul absolut delicios al preparatelor culinare cu nuanțe exotice, s-a aflat stand-ul Gusticus. Produsele au fost puse în valoare prin măiestria celebrului bucătar Ștefan Bercea. Împreună cu invitații săi, pe toată perioada expoziției, a încântat ”curioșii” vizitatori. A evidențiat produselor Gusticus prin felurile de mâncare alese precum: bruschete cu pastă de avocado și creveți trași la tigaie în Sos Chinezesc Gusticus, coaste de porc cu Spicy Marinade Gusticus, piept de pui la cuptor cu Sos Olandez Gusticus și multe altele.

Mirosul proaspăt de pâine, aroma dulce-picantă a condimentelor, multitudinea de produse cu aspect îmbietor și miez moale, zâmbetele clienților, dedicarea inginerilor și aspectul impecabil al standului a întregit peisajul unei expoziții de succes.