Apollo, un brand cu gust

Lider al pieței de ingrediente alimentare din România, Solina aduce în piață brand-ul Apollo ca soluție pentru preparatele de succes, fiind dedicate în exclusivitate specialiștilor industriei HoReCa.

Apollo cuprinde o gamă largă de soluții destinate bucătarilor profesioniști. Sosurile Wok, se remarcă prin accentele exotice specifice gastronomiei thailandeze și japoneze oferind preparatelor pe bază de carne de pui, carne de porc, legume sau tăiței, un gust delicios. Produse precum Hot and Spicy Sauce sau Teriaky Sauce oferă gusturi exotice, specifice gastronomiilor lumii.

Gama de sosuri reci precum Piri Piri Sauce sau Hamburger Sauce, sunt o alegere excelentă pentru preparate ca și sendvișuri, gustări sau carne la grătar.  Ingrediente ideale pentru asezonarea aperitivelor, sosurile reci Apollo asigură o utilizare facilă și rapidă, oferind atât experiențe  culinare tradiționale cât și inovative.

Dressing-urile și glazurile Apollo sunt ideale pentru catering sau restaurante, salvând timp și oferind un gust delicios. Produse precum Pappadew Mayo sau Balsamic Glaze, oferă o notă finală de gust salatelor, sandwich-urilor sau aperitivelor. De altfel, Apollo oferă conveniență la fiecare utilizare prin ambalajul la îndemână, prevăzut cu un capac anti-picurare, care reduce considerabil procesul de preparare.

De la sosuri reci și dressing-uri,  până la soluții de decor, produsele Apollo sunt un punct de referință pentru orice profesionist. Toate produsele se individualizează prin caracteristica de a fi ready-to-use, într-un ambalaj practic, care se adaptează oricărei bucătării.

Utilizând note aromatice deosebite, care fac înconjurul gastronomiilor lumii, începând cu scorțișoara din Sri Lanka și până la sofranul spaniol, Apollo oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a obține preparate aromate, de tip high-class.

Ingrediente accesibile și ușor de folosit, produsele Apollo sunt perfecte pentru îndeplinirea standardelor înalte de calitate atât în ceea ce privește gustul echilibrat al preparatelor culinare cât și platting-ul îmbietor al acestora.

Produsele Apollo sunt indispensabile oricărei bucătării oferind preparatelor culoare, aromă și gust. Împreună creăm soluții de succes!